Vad Gör Robyn Crawford Nu? Hennes Bio, Fru, Wiki, nettovärde

allmänheten noterade vem Robyn Crawford verkligen är för första gången efter att hon blev mycket nära en av de största sångarna och skådespelerskorna i världen, . De två träffades för första gången 1979 när de gick på en katolsk flickahögskola i Caldwell, New Jersey som heter Mount Saint Dominic Academy. Från en vanlig vän blev Crawford Whitneys verkställande assistent och oskiljaktiga följeslagare till den punkt som folk började misstänka att de inte bara är vänner utan också älskare.

deras förhållande förändrades dramatiskt och blev surt efter att sångaren knöt knuten med amerikansk rappare , vilket ledde till oavbrutet gräl och friktion mellan Robyn och hennes vän. De två gick därefter skilda vägar, vilket ledde Whitney att falla tillbaka på droger som skulle påverka hennes hälsa, karriär, och så småningom ledde till hennes död.

Robyn Crawfords Bio

Robyn Crawford föddes till afroamerikanska föräldrar år 1963. Hennes föräldrar välkomnade henne till världen just i East Orange, en stad i New Jersey, i U.S, där hon förmodligen växte upp och fick en formell utbildning.

tyvärr har Crawford inte varit vokal på hennes bakgrund, identiteten hos hennes föräldrar, andra familjemedlemmar och tidiga liv. Hon har framgångsrikt hållit denna del av sitt personliga liv borta från media av skäl som är mest kända för henne.

som antyddes tidigare är Robyn skyldig till hennes framträdande till Whitney Houston, som hon träffade när de var tonåringar. Även sångarens liv var tyvärr kortklippt till följd av en överdos, Crawford var enormt en del av hennes liv och hennes karriär. Från inspelningen av Houstons första album till den enorma framgången som släpade den till hennes många utsålda världsturer, hennes stormiga äktenskap med Bobby och deras barns födelse, Crawford var runt.

oavsett skillnaderna som fördärvade deras förhållande någon gång betraktade sångaren Robyn som ”systern hon aldrig hade”. De var väldigt nära och hade ett fantastiskt förhållande tills sakerna gick haywire, vilket resulterade i Crawfords avgång från Houstons förvaltningsbolag i maj 2000.

Robyn led en förödande förlust år 2012, exakt den 11 februari, när Whitney hittades i sin svit på Beverly Hilton Hotel nedsänkt i badkaret och senare förklarades död.

familj-fru & barn

Robyn Crawford är en stolt Lesbisk gift med en kvinna som heter Lisa Hintelmann. Paret blev anslutet efter att Crawford avbröt sin vänskap med Whitney och har varit oskiljaktiga sedan dess.

Hintelmanns LinkedIn-sida intygar att hon för närvarande arbetar på Audible, Inc. som chef för talang och underhållning partnerskap. Boston College examen sägs ha tidigare haft snäppa på New York-baserade månatliga män tidningen GQ, och Esquire.

Robyn och hennes fru delar två bedårande tvillingar tillsammans. De adopterade paret efter deras äktenskap och bor nu tillsammans i New Jersey.

Vad Är Hennes Nettovärde?

Robyn Crawford har inte gått i pension från showbiz-cirkeln, men hennes senaste projekt saknas online. Höjdpunkten i hennes karriär som producent är produktionen av filmerna The Bodyguard, The Wonderful World of Disney och Waiting to Exhale i början av 1990-talet. Det första verket släpptes 1992 medan de två sista släpptes år 1995.

för närvarande är Hollywood-producentens månads-och årslön inte känd och hennes nettovärde är under granskning. Ändå tror många att värdet på hennes tillgångar går i miljoner.

Vad Gör Robyn Crawford Nu?

superstjärnans död gjorde verkligen ett stort slag mot Robyn Crawford och allt hon håller kärt. Sedan hennes bästa vän och följeslagare gick bort har hon hållit en låg profil i sitt personliga liv.

även om Whitney inte längre är, håller producenten fortfarande sina vilda äventyr, stora glädje och bittra stunder nära hennes hjärta. I ett försök att rensa luften och avmystifiera hennes mycket omtalade relation med sångaren, Robyn skrev en bok med titeln A Song for You: My Life With Whitney Houston.

The tell-all book som täcker Robyns sida av historien om deras kontroversiella förhållande har ett utgivningsdatum för 2019. För närvarande är Crawford fortfarande fokuserad på sin showbiz-karriär som producent och bidrar med sin egen kvot till branschen.

Läs Också: Topp 10 rikaste människor i världen med full biografi och detaljer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.