Top Guest House i Rosemary Beach, Florida, USA

SerotOcean Carriage House är ett vackert två sovrum (drottning på bottenvåningen, kung på loftet) med ett komplett badrum, beläget söder om 30A i hjärtat av Rosemary Beach. Carriage house är bekvämt beläget bara några steg från Coquina-poolen (cirka 25 meter bort) och mindre än 200 meter från havet.

vagnen huset (och huvudbyggnaden, VRBO 1530304) har nyligen renoverats golv till tak och resultatet är helt fantastisk! En bekväm planlösning har Queen size-säng i sovrummet på bottenvåningen. Följ den eleganta spiraltrappa till loft sovrum reträtt, komplett med en bekväm King size-säng och gott om förvaring. För gott mått har detta hem ett komplett badrum, tvättmaskin och torktumlare och ett fullt utrustat kök som gör det till ett sällsynt fynd i det utsökta Rosemary Beach-området.

förutom den korta promenad till den vackra vita sandstranden vid viken, är detta hus bekvämt beläget inom en 3-minuters promenad till Rosemary Beach restauranger, butiker och spa. Gästkort som ingår i hyran ger tillgång till alla Rosemary Beach bekvämligheter inkluderar alla fyra pooler (varav en ligger inomhus, vilket är fantastiskt på en regnig dag!). Rosemary Beach har också tennisbanor och ett gym som kan nås mot en extra avgift.

utanför Rosemary Beach finns en 17 mil promenad / cykelväg längs 30A, och en Tom Fazio golfbana ligger bara några mil bort. Fiske, segling och kajakpaddling erbjuds också lokalt. Publix (livsmedelsbutik) handlar om en 5-minuters bilresa österut på 98 och den populära Pier Park utomhus shoppingområdet i Panama City handlar om en annan 10 minuter längre österut på 98.

detta vagnshus är perfekt för den unga familjen som letar efter en privat och avkopplande tid tillsammans, eller ett par som bara vill ha en härlig strandresa. Denna vagn hus kan kombineras med en hyra av huvud hem (VRBO 1530304). Slå upp SerotOcean VRBO #1530304 för information om huvudbyggnaden. Om du vill säkra denna vagn hem med huvudbyggnaden för en fantastisk 6 sovrum / 4 badstrand reträtt, vänligen kontakta oss omedelbart eftersom fastigheterna hyrs separat. Vi hoppas att du kommer att vara våra gäster på SerotOcean Carriage House för en fantastisk strandsemester!

Community parking pass kommer att tillhandahållas och parkering på gatan kan utnyttjas där det är tillåtet. Garaget på fastigheten ingår endast med uthyrning av huvudbyggnaden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.