Saturnus i Leo: hur det påverkar din personlighet och ditt liv

de som är födda med Saturnus i Leo är morgondagens ledare, med tillräckligt förtroende och viljestyrka för att styra ett helt land mot en lysande framtid.

organiserad, med en systematisk tankegång och med en obeveklig attityd, har dessa infödda vad som krävs för att uppnå alla sina drömmar i detta liv. De kommer att avancera på den sociala stegen direkt från början, lämnar människor fascinerad med sin kungliga aura, värdigt uppträdande, och ren produktivitet.

Saturnus i Leo i ett nötskal:

  • stil: respektabel och framgångsrik;
  • toppkvaliteter: skarp, kraftfull och kreativ;
  • utmaningar: för kontrollerande och envis;
  • råd: Håll dina vänner nära och dina fiender ännu närmare;
  • kändisar: David Bowie, Shakira, Freddie Mercury, Orlando Bloom, Benedict Cumberbatch.

känslomässigt går de dock inte så bra, eftersom de inte kan hitta ett bra sätt att uttrycka sig. Andra kan missförstå dem helt eftersom de har en ganska pragmatisk inställning till kärlek. Om partnern är nöjd, så är det allt som betyder något, och de utelämnar ibland den emotionella delen helt och hållet.

personlighetsdrag

å ena sidan måste denna infödda veta att deras ansträngningar uppskattas och erkänns för deras värde. I den meningen gör de ingen skillnad mellan vänner, nära och kära eller till och med deras partner.

Saturn Leos kan dock sabotera sig samtidigt genom att underskatta deras förmågor, vilket gör att det verkar som om det inte är tillräckligt.

även om denna person kan vara mycket fast besluten att aldrig ge upp, måste han möta överväldigande odds som fortsätter att stapla upp mot honom.

för att lyckas slå allt till underkastelse måste Saturn Leo använda sin fantasi, starka viljestyrka och det lumska egot som bara en Leo har.

dessa utmaningar kommer att visas överallt, från en plötslig vändning i ledarskap på jobbet, till ett hårt argument med partnern hemma, och de måste komma över alla dessa saker om de ska överleva och trivas.

under mer allvarliga omständigheter, där Saturnian Leo måste agera med största ansvar, kommer han att ta på sig en heroisk befälhavares mantel och leda dem under honom mot en fantastisk seger.

alla lyssnar på sina order och respekterar dem eftersom de vet hur man inför en viss disciplin bland sina anhängare. Men så är fallet att de kan glömma att lägga Svärdet och skölden åt sidan, alltid i ett stridsläge, utan några känslomässiga och kärleksfulla tendenser.

Saturnus är den främsta faktorn i denna situation eftersom den upprätthåller vissa begränsningar, upprättandet av hinder för alla individer. Även om de har en gynnsam effekt i allmänhet, ge dem nödvändig vägledning för att nå sina mål, det finns också några nackdelar som bristen på någon romantisk stil.

fasthållna och styva, de längtar efter att ströva fritt, oinhibiterade av någonting, precis som ett lejon stryker och förföljer sitt byte över den stora savannen.

det finns lite romantik kvar

infödda födda vid en tidpunkt då Saturnus transiterade Leo, kommer att ha en mycket enkel inställning till dem de älskar, genom att de aldrig kommer att låtsas eller lura sig själva.

om de vill säga något, kommer de att säga det. Om de känner för att vara en romantisk älskare som lagar middag på kvällen, kommer de att göra det utan tvekan.

sammantaget satsar de mycket på att skydda och göra sin partner lycklig. I gengäld förväntar de sig ganska mycket, åtminstone samma typ av tillgivenhet och uppmärksamhet som de har visat.

när det gäller relationer tenderar de att överdriva och bli avundsjuk ganska snabbt, även om de inte har någon anledning till detta de flesta gånger. Detta orsakas av deras behov av att hålla sin känslomässiga stabilitet intakt.

detta kan dock inte alltid vara fallet, eftersom deras partner kanske inte har samma avsiktliga attityd för att uttrycka dessa känslor i samma intensitet. Eller de kan vara helt annorlunda, lite inåtvänd, eller osäker på det exakta sättet att känslor ska uttryckas. Eller kanske har de höga förväntningar.

huvudproblemet uppstår när de börjar känna sig oförskämda, och de måste hitta någon som förstår dem helt för att lösa deras uppenbara olycka.

de goda och de dåliga

Saturnian Leos har vad som krävs professionellt, genom att de aldrig slappnar av förrän de har slutfört sitt arbete helt. I den meningen är allt en go om det betyder att resultatet blir lite bättre.

Dessutom, eftersom någon behöver lite ledig tid då och då, finns det perioder då de inte vill höra om någonting som har att göra med arbete.

om de lyckas upprätthålla denna tradition ständigt, med hjälp utifrån, kommer det naturligtvis inte att finnas några problem med stress och tryck. Tyvärr tillåter de sig sällan ett ögonblick av paus, för en bra befallande aura kan bara uppnås genom självkontroll och disciplin.

de kommer att vilja uttrycka all sin kreativa potential på något sätt och att hitta ett sådant utlopp kommer att uppta en stor del av deras liv.

med stora talanger i denna sfär kan de verkligen lägga sig bakom krigarens mantel och ta på sig konstnärens målningsborste eller författarens penna, om de bara övervinner sin medfödda blyghet. Socialt är de en av de mest vågade individerna, men med de inre önskningarna är det lite svårt.

vad som skapar några besvärliga och komplicerade situationer är deras rigidness i tänkande, bristen på flexibilitet när det gäller att arbeta i ett team.

naturliga födda ledare, de kommer att försöka genomdriva vissa arbetsmönster och regler, även i andra aspekter av deras liv. Att hitta ett sätt att släppa trycket skulle vara perfekt.

Saturnus i Leo man

först och främst kommer en Saturnian Leo man aldrig att bryta sitt ord, och vad han än säger är lika bra som guld eftersom han har en uppförandekod som han följer, och också för att det skulle vara förnedrande att inte upprätthålla sina principer.

stolt och egocentrisk, de håller på en rak linje, en som följer deras exakta koordinater, aldrig avviker från dem.

för det andra, han är en mycket attraktiv man som du dregla över vid en första anblick. Sex appeal: kontrollera, förförisk och lystet tillvägagångssätt: kontrollera, mod och självförtroende passar för en dominerande partner: kontrollera.

det finns många skäl att tro att han kommer att erbjuda dig en mycket speciell natt, en att komma ihåg över tiden. Det är viktigt att komma ihåg att han behöver validering, någon form av uppskattning, erkännande av sina ansträngningar.

Saturn gör honom exceptionellt manlig, mystisk, spännande även för att han förutom att vara het och sexig också är mycket kunnig och lojal. Definitivt en keeper, om det kommer att säga det.

Saturnus i Leo woman

förutom att vara typiskt imponerande och stel med de självgjorda reglerna, rekommenderas Saturnian Leo-kvinnorna också att utnyttja den energi som Saturnus ger dem, den känslan av praktisk som tjänar till att se världen för vad den är.

i ett romantiskt partnerskap kommer att se den andra i ett realistiskt ljus hjälpa till att klargöra saker direkt, utan att behöva förhöra någon.

hon vill vara helt ansvarig för sitt eget liv, i perfekt kontroll över hela situationen, och vill bara ha en man för att hitta den känslomässiga uppfyllelsen hon längtar efter så mycket.

hon kommer att försöka bestämma sin partner för att också anta denna inställning av självrespekt och hålla ett fast grepp om deras potential.

även om hon kan känna sig mycket nöjd med att ha bra resultat på jobbet är kärlekslivet också av stor betydelse. Saturnus ger henne det inre förtroendet för att uppnå sina drömmar, valideringen och den inre uppfyllelsen som krävs för att fortsätta.

utforska vidare de planetariska Transiterna i varje stjärntecken
☽ Måntransiter Venus transiter Mars transiter
♄ Saturnus transiter Kvicksilvertransiter Jupitertransiter
♅ Uranus transiter Pluto transiter Neptunus transiter
Denise på Patreon

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.