San Benito ger: Pet Friends and Rescue / BenitoLink

denna artikel har bidragit med Pet Friends.

När Pet Friends and Rescue närmar sig sitt 13: e år för att hjälpa de hemlösa katterna och hundarna i San Benito County, är det dags att titta tillbaka på vad vi har åstadkommit, med hjälp av våra generösa givare och volontärer.

först och främst har Pet Friends Low Cost Spay/Neuter Clinic hjälpt till att minska antalet hemlösa katter och hundar i vårt område genom att tillhandahålla spay/neuter-operationer för nästan 2000 hundar, över 2000 katter och nästan 2000 vilda katter. Medhjälp i detta arbete är Gordon Fund, som hjälper till med katterna i San Juan Bautista, och Maze Fund som hjälper till med katterna i Hollister, båda hjälper till att göra Spay/Neuter-tjänsterna ännu billigare för våra läns invånare.

som räddning och skydd förlitar sig Pet Friends på volontärernas engagemang för att rädda hundar, katter, valpar och kattungar. De främjar och umgås de som är redo för hem och familjer, ger fälla/kastrera/release för vilda katter, och ta hand om sjuka och skadade.

Pet Friends är en no-kill skydd och kommer att ge skydd för våra djur för resten av livet, bör de inte hitta rätt person att ta dem hem. Våra behov är stora, som mat, kull, kennel leveranser, och sjukvård, alla är kostnader vi bär i arbetet med att placera våra djur i bra hem.

tänk på Husdjursvänner och rädda när du donerar eller adopterar. En person kan förändra världen för ett hemlöst djur. Var den personen.

Klicka för att besöka Pet Friends San Benito ger sida.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.