Rose Byrne-höjd, vikt, ålder

födelsedatum: 24 juli, 1979 (Ålder: 37)

höjd: 168 cm (5 ft 6)

vikt: 53 kg (117 pounds)

Rose Byrne höjd

Rose Byrne

Rose Byrne kroppsmått:

bröststorlek: 81 cm (32 tum)

midja: 58 cm (23 tum)

höfter: 84 cm (33 tum)

sko storlek: 8 us (38 EU)

Ögonfärg: brun

Hårfärg: Brown

Rose Byrne är en berömd vacker australisk skådespelerska, som ibland kallas anorexisk, men hon förnekar det och berättar att hon bara är genetiskt smal. Rose är av medelhöjd (168 cm), och hon har en banan kroppstyp, när hennes bröst och höfter storlek är inte stor och midjan är smal. Rose har väl tonad kropp och hon försöker sitt bästa för att se mycket yngre i sin ålder.

Rose Byrne vikt

Rose Byrne

Rose Byrne kommer från Sydney, Australien. Hon föddes i familjen till en marknadsforskare (far) och skoladministratör (mor). Skådespelerskan har 4 äldre syskon.

Rose var väldigt vacker från den yngsta åldern och hon tyckte om att agera framför sina familjemedlemmar. För att utveckla sin dotters färdigheter tog hennes föräldrar Rose för skådespelar till Australian Theatre for Young People. År 1994 gjorde den unga skådespelerskan sin stora skärm d obbimen i ”Dallas Doll” – serien. Hon blev gradvis populär i Australien och deltog i stora filmer och TV-serier, inklusive ”Two Hands”, där hon agerade motsatt legendariska Heath Ledger.

Rose Byrne har många framgångsrika filmer och TV-serier i sin filmlista. Hon deltog i” Wicker Park”,” X: First Class”,” Sunshine”,” Neighbors 2: Sorority Rising ” etc. Roses hjältinnor är alltid sexuella och mycket vackra. Skådespelerskan måste arbeta hårt för att se så bra ut på skärmen.

Rose är en mycket privat person och hon är inte älskare av det offentliga livet och ger sällan intervjuer. Det är därför inte mycket är känt om hennes dietplan eller träningsrutin. Trots anklagelser om ätstörningar insisterar Rose på att hon gillar mat och hennes otroligt smala kropp är resultatet av lyckliga gener.

skådespelerskan har ingen personlig tränare och gillar inte att träna i gymmet. Men hennes hobbyer är yoga, cykling och simning. Så hon njuter bara av sina hobbyer och förblir smal samtidigt.

Rose Byrne kroppsmätning

Rose Byrne

Rose Byrne förblev smal även efter graviditeten. Hon har träffat en skådespelare Bobby Cannavale sedan 2012 och han sa under sitt tal vid Emmy Awards att Rose är ”hans livs kärlek”. Paret är inte gift officiellt, men de har redan blivit föräldrar. I februari 2016 välkomnade de sin son, Rocco Robin.

Rose Byrne är en lycklig mamma nu. Hon är vacker, tunn och passform.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.