Root Beer Float Cupcakes

912 aktier

Soda craving? Dessa Root Beer Float Cupcakes toppade med en vispad grädde frostning och root beer sirap (och en körsbär, självklart) kommer helt att träffa platsen!

Head-on vy av root beer float cupcake med rött och vitt halm och körsbär med andra muffins och en burk root beer i bakgrunden och" Root Beer Float Cupcakes " text på toppen

Glad September, ni alla!! Även känd som min favoritmånad på året (trots att jag är legit gråter om slutet av sommaren). En av anledningarna till att jag älskar September så mycket är att jag alltid tänker på det som ett andra Nytt År.

jag menar, det är inte som att jag går tillbaka till skolan eller skickar barnen till skolan eller till och med förändras mycket i mitt liv i September, men det känns bara glänsande och gnistrande och friskt och nytt. Det är den perfekta tiden att åter besöka mina mål från början av året (som jag har så bekvämt glömt bort), åter nytt mitt engagemang för produktivitet (ugh), och kanske till och med försöka träna lite (augusti var bara lite eftergiven).

dessutom finns det bara fyra månader kvar på året och det skrämmer mig absolut med tanke på hur snabbt de första åtta flög förbi.

även om jag redan har brutit ut pumpan och äpplen och har några roliga fallrecept som kommer upp för dig snart, vill jag att vi alla ska lätta in i säsongen med en mat som inte vet någon säsong… Cupcake.

mer specifikt, root beer float cupcakes. Detta recept har varit i mitt huvud i flera år och jag bestämde mig äntligen för att ta steget och göra dem.

Nej, dessa muffins kommer inte att hjälpa dig att få detta ”September nyår” till en hälsosam start… Men det blir en väldigt glad start. Och du kommer att märka att jag sa att jag vill försöka träna mer; sluta inte äta muffins. Viktig semantik, mina vänner.

jag dricker inte riktigt läsk (bortsett från massor av sodavatten), men någonsin så ibland längtar jag efter det. Och när jag gör det är det nästan alltid root beer (eller Dr.Pepper) som jag längtar efter. När det är otroligt varmt ute (det kan vara September, men det är fortfarande löjligt varmt här i New England!) och jag är uttorkad, ett fint kallt glas root beer träffar helt platsen.

Root Beer Float Cupcakes Recept

det finns några viktiga element i detta muffinsrecept. Jag använde real root beer för att göra dem, men jag lade också till root beer extract (här är en affiliate länk till ett kvalitets root beer-extrakt) eftersom jag verkligen ville öka root beer-smaken och det är svårt att göra med sodavatten ensam.

toppningen är en enkel vispad grädde glasyr som jag verkligen ville cupcakes att spegla en riktig root beer float.

naturligtvis finns det en körsbär på toppen eftersom oavsett hur du känner maraschino körsbär, du absolut inte kan ha en root beer float utan dem. Jag blev lite besviken över att körsbären jag köpte inte hade stjälkar, men vad kan du göra?

Åh, det finns ett annat väldigt viktigt element i detta recept… Den där rotölsirapen! Mer om det på en minut.

muffinsreceptet är ett typiskt muffinsrecept, men jag använder min favorit äggvita teknik. Jag tycker att muffins är så mycket lättare och fuktigare (bokstavligen bara var tvungen att se till att det faktiskt är ett ord) om du slår äggvita i en separat skål och sedan vikar de styva äggvitorna i smeten.

och vispad grädde glasyr är helt enkelt tung grädde, konditori socker och vanilj. Lugn!

Collage visar processen att göra muffins, inklusive cupcake smet blandas, cupcake smet i tenn, och vispad grädde glasyr slås

okej, vill du prata om den rotölsirapen? Jag har fortfarande lite sittande i en burk i mitt kylskåp och jag överväger för närvarande hur root beer coffee skulle smaka. Sirapen är så läcker.

jag försökte först minska och tjockna den faktiska rotölen, men oavsett hur länge jag simmade det, skulle det bara inte bli sirapigt nog för mig. Så bestämde jag mig för att helt enkelt göra en root beer-smaksatt enkel sirap med root beer-extraktet. Otroligt enkelt och exakt vad jag hoppades på.

Mason burk med sked hålls ovanför det drizzling rot öl sirap

när root beer float cupcakes svalnar, fyller du dem med vispad grädde, en fin hälsosam dos av root beer sirap och en körsbär.

Närbild head-on foto av root beer float cupcake med rött och vitt randigt halm och körsbär med burk root beer i bakgrunden

jag gjorde faktiskt omedvetet dessa på Root Beer Float Day (6 augusti), vilket kändes som ett slags tecken på att dessa var avsedda att vara. Jag erkänner att jag tyckte om en hel del själv, men jag delade också min sats och tog till och med ett par till mina 4-åriga brorson för en speciell behandling när jag var Barnpassning.

ibland tror jag att pojkarna är mina bästa smaktestare eftersom de är så blatant ärliga och kommer att berätta för mig att något är ”grovt” om de inte gillar det. Jag var inte helt säker på hur de skulle känna sig om root beer float cupcakes a de har aldrig haft läsk tidigare (men när Henry hade operation tidigare i sommar och frågades vilken smak han ville ha för sin anestesi, valde han root beer. Ha!).

först tror jag att de var mer glada över körsbären på toppen, men sedan åt de dessa muffins rätt upp och bad om sekunder. Och eftersom jag är deras moster, lät jag dem helt (för att vara rättvis, jag gav dem bara en halv att börja).

landskapsfoto av root beer float cupcakes med röda och vita sugrör och körsbär med burk av root beer sirap och burk av root beer i bakgrunden

så, jag kan gärna säga att dessa muffins är både barn – och vuxengodkända. The root beer smak ganska spot-on… Det är fylligt och uppenbart, men inte överväldigande alls.

och om du av någon anledning vill ha mer, lägg bara till mer av den root beer simple syrup. Eller bara ta en sked och droppa den i munnen. Jag kommer inte att låtsas som om jag inte gjorde det.

jag är så glad att jag äntligen kollade dessa root beer float cupcakes från min Baking bucket list och jag vet att de är ett recept som kommer att göra många fler framträdanden i mitt kök.

Head-on vy av root beer float cupcake med rött och vitt randigt halm och körsbär med andra muffins och en burk root beer i bakgrunden

inte heller ledsen över det faktum att jag var tvungen att köpa en 12-pack rotöl för att testa detta recept och nu har jag flera extra burkar bosatta i mitt kylskåp och väntar bara på att jag ska få ett begär.

en mycket glad September nyår för mig! (OK, men allvarligt måste jag träna som ASAP). Och sedan äta mer root beer cupcakes.

vilken typ av läsk längtar du mest efter?

om du letar efter mer roliga cupcake recept, kolla in mitt recept på söta te Vodka Cupcakes eller Mint choklad glass Cupcakes. Nästa, jag vill verkligen prova dessa Cherry Coke Cupcakes från Midwestern Moms!

Root Beer Float Cupcakes-Läskbehov ? Dessa Root Beer Float Cupcakes toppade med en vispad grädde frostning och root beer sirap (och en körsbär, självklart) kommer helt att träffa platsen | wearenotmartha.com

Skriv ut recept

4 från 1 röst

Root Beer Float Cupcakes

Läskbehov? Dessa Root Beer Float Cupcakes toppade med en vispad grädde frostning och root beer sirap (och en körsbär, självklart) kommer helt att träffa platsen!
Förberedelsetid30 minuter
tillagningstid 18 minuter
Total Tid48 minuter

kurs: Dessert
kök: amerikanskt
nyckelord: Cupcake Recept, Root Beer recept, Soda recept

portioner: 12 cupcakes
författare: Sues

ingredienser

 • 6 msk osaltat smör, rumstemperatur
 • 1 & frac13; koppar allrengöringsmedel mjöl
 • 1 tsk bakpulver
 • tsk salt
 • msk helmjölk
 • msk rot öl
 • 1 msk rot öl extrakt
 • 2 stora äggvitor
 • 12 maraschino körsbär

vispad grädde glasyr

 • 1 2647>
 • 1 kopp konditorivaror socker
 • 1 tsk vaniljextrakt

rot öl sirap

 • 1 kopp vatten
 • 1 kopp granulerat socker
 • 2 tsk rotölextrakt

instruktioner

 • Förvärm ugnen till 350 grader och linja en muffinspanna med pappersfoder.
 • grädde smör och socker i skålen på en stativblandare eller i en skål med en handblandare tills den är lätt och fluffig.
 • i en separat medelstor skål, vispa mjöl, bakpulver och salt tillsammans.
 • blanda långsamt de torra ingredienserna i smör-och sockerblandningen, alternerande med mjölk och rotöl. Tillsätt rotölextrakt och blanda tills det bara blandas. Smeten blir tjock.
 • i en separat stor skål, vispa äggvita med en handblandare tills styva toppar bildas.
 • vik försiktigt vispade äggvitor i smeten tills de är helt kombinerade.
 • dela smeten jämnt mellan papper liners i beredda pan, fylla varje ca megapixlar av vägen full.
 • baka i ca 16-18 minuter tills en tandpetare kommer ut ren. Efter kylning i pannan i några minuter, flytta muffins till trådhylla för att svalna helt.
 • Fyll en konditoriväska med vispad grädde och rörfrostning runt muffin. Om du inte har några konditorivaror kan du använda en blixtlåspåse med hörnet avskuret för enkel rörledning.
 • Drizzle root beer sirap över muffins och toppa med maraschino körsbär.

vispad grädde glasyr

 • i skålen på en stativblandare eller i en stor skål med en handblandare, slå tung grädde tills mjuka toppar bildas.
 • tillsätt konfektyrsocker och vanilj till grädde och slå tills styva toppar bildas.

rot öl sirap

 • kombinera vatten och socker i en liten kastrull på hög värme. Koka upp.
 • Sänk värmen och låt sjuda i cirka 10 minuter tills sockret är helt upplöst och sirapen tjocknar. Ta bort från värmen och rör om rotölextrakt.
 • häll sirap i en murburk eller värmebeständig skål och låt svalna helt. Förvara i kylskåp tills den är klar att användas.

Root Beer Float Cupcakes är gjorda med root beer soda cake, vispad grädde glasyr och en läcker root beer sirap! | wearenotmartha.com #rootbeerfloats #rootbeer # cupcakes #sodadesserts #desserter
Läskbehov? Dessa Root Beer Float Cupcakes toppade med en vispad grädde frosting och root beer sirap (och en körsbär, självklart) kommer helt att träffa platsen | wearenotmartha.com

Root Beer Float Cupcakes

912 aktier

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.