introduktion av Rosetta Stone-Bibliotekslösning

förbättra dina språkinlärningsmål med tillgång till Rosetta Stone-Bibliotekslösning från EBSCO Information Services. Oavsett om du vill lära dig ett nytt språk, främja ditt lärande som icke-engelska som modersmål eller fräscha upp ett språk för affärer eller resor, är Rosetta Stone Library Solution den perfekta lösningen.

Rosetta Stone Library Solution erbjuder den beprövade nedsänkningsmetoden som mer än 22 000 skolor och 12 000 företag har litat på i över 20+ år. Det prisbelönta interaktiva tillvägagångssättet har använts av miljontals elever runt om i världen och är nu tillgängligt i biblioteket—eller var som helst, när som helst.

denna viktiga resurs innehåller 30 språk för att möta en rad kulturella intressen. Lärande är uppbyggt kring kärnlektioner för att bygga läs -, skriv -, tal-och lyssningsförmåga och inkluderar även fokuserade aktiviteter för att förfina grammatik, ordförråd, uttal och mer. Kunder kan också dra nytta av mobilappar som gör det möjligt för eleverna att förstärka sitt språkinlärning var de än befinner sig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.