hur Root Samsung Galaxy Grand Prime Android Smartphone

Samsung Galaxy Grand Prime är en anständig kvalitet Android smartphone, som kommer med 5.0 inches TFT pekskärm drivs av 1.3 GHz Quad-Core processor tillsammans med 1 GB RAM och enheten körs på Android 5.1.1 (Lollipop) operativsystem. Om du äger den här smarttelefonen och letar efter ett sätt att rota det, är du på rätt sida eftersom jag har gett en stegvis handledning för att rota Samsung Galaxy Grand Prime här.

den här proceduren kräver ingen dator eller bärbar dator för att rota din enhet. Så, Root Samsung Galaxy Grand Prime-enhet utan att använda en dator och få möjlighet att ta bort förinstallerade applikationer, installera anpassade ROM-firmware, specialbyggda Android-applikationer etc.

varning: Rooting din Samsung Galaxy Grand Prime smartphone kommer att upphäva garantin, och du kommer inte att kunna hävda det om du inte tar bort din smartphone. Så tänk bra på det innan du fortsätter med detta rotningsförfarande.

Root Samsung Galaxy Grand Prime

Root Samsung Galaxy Grand Prime

förutsättningar:

Steg 1: Se till att du har inaktiverat alla antivirusprogram på din smartphone eftersom de tenderar att avbryta rotprocessen.

steg 2: sedan, se till att enheten har minst 50-60% batteribackup i det innan du börjar med böka processen.

steg 3: Aktivera nu ”Okända källor” genom att följa den här sökvägen: Inställningar – > säkerhet -> Okända källor för installation av appar från andra källor än Google Play Store.

 aktivera Okända källor i Android-Smartphones och surfplattor

aktivera Okända källor i Android-Smartphones och surfplattor

steg 4: rooting-proceduren som ges här är inte en dataförlustprocess, men det skadar inte att ha en säkerhetskopia av personuppgifter på din smartphone. Så ta en fullständig säkerhetskopia innan du börjar med rotprocessen.

när du är klar med alla dessa preliminära uppgifter kan du gå vidare med rooting-handledningen nedan.

handledning till Root Samsung Galaxy Grand Prime utan PC:

Steg 1: för att komma igång, ladda ner Towelroot apk (tr.apk) fil direkt till din enhet. När du gör det kan du få ett varningsmeddelande om att den här filen kan skada din enhet. Bara ignorera det och ladda ner APK-filen.

steg 2: När tr.apk-filen laddas ner, klicka på den för att installera Towelroot-appen i din enhet. När du gör det får du igen ett varningsmeddelande om att appen är skadlig eftersom den innehåller kod som kommer att kringgå Android-säkerhetsskydd. Ignorera det bara och klicka på ”Installera ändå” för att installera appen på din enhet.

 Towelroot installera varningsmeddelande

Towelroot installera varningsmeddelande

steg 3: När du är klar öppnar du Towelroot-appen i din Samsung Galaxy Grand Prime-smartphone och klickar på ”make it ra1n” för att starta rooting-proceduren. När rotprocessen är klar startar din smartphone automatiskt om.

 Towelroot App Skärm

Towelroot App Skärm

det är det. Nu har du slutfört böka Samsung Galaxy Grand Prime Smartphone med Towelroot ett klick böka ansökan. För bekräftelse, ladda ner Root checker-appen från Google Play Store, installera den på din enhet och bekräfta root-åtkomst på din smartphone.

om du äger en smartphone eller surfplatta än Samsung Galaxy Grand Prime och vill få böka tutorials för samma, vänligen besök vår böka Tutorials sida.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.