Hur Rita Moreno förblir fantastisk (och skarp) på 87

Rita Moreno kan vara liten, men hon har en större än livsnivå av talang och karisma. Hon har gott om utmärkelser att visa för det, för, inklusive en Emmy, Grammy, Oscar, och Tony — även känd som EGOT — en av de mest avundsvärda landvinningar i underhållningsbranschen. Nu när hon snubblar närmare 90-talet, skådespelerskan visar inga tecken på att sakta ner. Bara förra året deltog hon i Oscar-ceremonin i samma klänning som hon bar när hon plockade upp och Oscar för West Side Story 1962!

så vad är hennes hemlighet för att stanna så levande? Hon medgav för människor att hon faktiskt kämpade med svår akne under sina yngre dagar. ”Jag brukade få de stora lila jobben,” förklarade hon, ” men inte många av dem, tack och lov, för att du verkligen inte kunde se dem i filmerna som jag gjorde.”Då litade Rita på en hård behandling av att skrubba aceton på hennes fläckar för att dämpa dem, men idag håller hon saker mycket enklare.

” det är ett minimum. Jag gör inget annat än att hålla min hud ren och fuktad och de vill slå mig,” skämtade hon. ”De säger” Det är inte rättvist! Jag sympatiserar verkligen med dem men jag har inga problem med min hud.”Rita är särskilt lycklig i den avdelningen med tanke på att hon brukade ha en benägenhet att stanna ute i solen tills hon ”såg ut som en bit bacon.”Hon krediterar bra gener för sin ungdomliga hud.

när det gäller att hålla sitt sinne skarpt, lägger skådespelerskan lite mer arbete. ”Jag skriver med min vänstra hand trots att jag är högerhänt,” hävdade hon. ”Jag går bakåt på ett mycket säkert ställe-allt som engagerar din hjärna.”Även om det är oortodox, efter att ha avslutat en tre säsongskörning på Netflix omstart av en dag i taget i år — och stjäl nästan varje scen hon var i — är det svårt att argumentera med hennes metoder.

vi kan inte vänta med att se ännu mer skönhet och talang från Rita under de kommande åren!

More From Woman ’s World

Goldie Hawn’ s Secret to Staying Fit and Fabulous at 73

vid 65 år gammal säger Christie Brinkley att ta hand om sina hundar hjälper henne att se ut och känna sig ung

den 12-minuters övningen som håller Helen Mirren Fit at 73

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.