hur mycket kostar en rotkanal?

du är hos din tandläkare när han säger att du behöver en rotkanal. Den första frågan som dyker upp i ditt huvud är hur mycket? Har du råd med den här rotkanalen? Han citerar dig en jättestor $1,252!

Hur vet du om detta är det bästa priset? Finns det billigare alternativ för rotkanaler? Ska du ta hans ord för det och boka din nästa möte eller vill du shoppa runt för en rabatt rotfyllning? Vi bestämde oss för att hitta svaren på hur mycket kostar en rotkanal i USA? Och finns det sådana saker som låg kostnad rotkanaler i USA? Du kan hitta resultaten överraskande.

 låg kostnad kvalitet tandvård i Mexiko

vi undersökte flera tandläkare i det lokala området för att ta reda på vad de tar betalt för rotkanaler. För det första är det viktigt att notera att priset för en rotkanal varierar beroende på tand. Det finns rotkanaler som kan utföras på främre, bi-cuspid eller molära tänder. Detta är viktigt att notera när man jämför priser och letar efter en prisvärd rotkanal.

vi fann att genomsnittspriset för rotkanaler i USA är allt annat än billigt. Tandklinikerna i vi frågade citerade oss var som helst från $908 till $1,350. Det är en prisskillnad på mer än $300 för en rotkanal! Så om din lokala tandläkare säger att du behöver en rotkanal så är svaret ja, du borde absolut prisa butiken för att hitta den mest prisvärda rotkanalen i ditt område.

du kanske tänker, finns det några andra sätt att spara pengar på en rotkanal? Svaret är enkelt, absolut.

  • först, från tid till annan, tandläkare överallt köra specialerbjudanden eller kampanjer som kan minska den totala kostnaden för din tandvård. De kan till exempel köra en 10% rabatt på special, diskontera din rotkanalbehandling.
  • för det andra, om du har tandvårdsförsäkring, kan du ha viss täckning mot din totala faktura. Det betyder att din del av betalningen för din rotkanal blir lägre. Kom bara ihåg att du fortfarande kommer att vara ansvarig för din självrisk och samförsäkring (din del) av behandlingen. Också, om du har använt din tandvårdsförsäkring alls i år, se till att se hur mycket täckning du har kvar. Vanligtvis har planer en fast gräns på tusen eller så dollar per år max som de kommer att betala ut.
  • för det tredje, om du inte är försäkrad, kan du överväga att gå med i en tandbesparingsplan. Dessa planer kan ibland spara pengar men se till att läsa det finstilta!
  • slutligen finns det ett sätt som kan spara dig mest på en rotkanal och det här alternativet blir snabbt det mest populära för invånare i gränsstaden. Du kan också gå söderut till Mexiko för en låg kostnad rotfyllning.

låg kostnad kvalitet tandvård i Mexiko

Tja, i genomsnitt, rotkanaler är endast $ 250 i Mexiko och därför ett mycket billigare alternativ. Detta innebär snarare än att gå till din lokala tandläkare i ditt område där du kommer att debiteras upp till $1,350, du kan gå till Mexiko och spara upp till 75% på din rotfyllning. Begreppet tandturism är inte nytt, i själva verket har invånare i gränsstäder i årtionden korsat gränsen för rabatter på rotkanaler, tandkronor och till och med proteser.

tandkliniker i Mexiko har samma utrustning och material som tandläkare i USA och Tandläkarna i Mexiko har jämförbar utbildning. Och om du undrar om kvaliteten, väl enligt en rapport på uppdrag av familjer U. S. A., En Washington opinionsbildning grupp för hälso-och sjukvård frågor, ”om 90 procent tandvård de hade fått i Mexiko hade varit bra eller utmärkt.”Det är faktiskt bättre än resultaten för tandvård som mottogs i USA i samma undersökning.

Beyond Borders Dental grundades för att ge alla med kvalitet tandvård till ett överkomligt pris. Vi arbetar endast med godkända tandläkare som har klarat vår 4-stegs kvalitetsgranskningsprocess.

Så hur får du en billig rotkanal i Mexiko? Tja, vi kommer att arbeta hårt för att få dig det bästa priset på din rotkanal, planera ditt möte med en godkänd Tandläkare och till och med hjälpa dig med ditt hotell.

hur som helst, om din lokala tandläkare säger att du behöver en rotkanal, fråga priset. Sedan shoppa runt för att se hur hans/hennes priser jämföra med andra tandläkare i där du bor. Men vi försäkrar dig, det finns billigare rotkanaler i närheten. Om du vill spara hundratals dollar för samma vårdkvalitet, leta inte längre än Beyond Borders Dental. Vi tar hand om alla detaljer och sparar mycket pengar på din nästa rotkanal.

för att ta reda på mer om hur du kan få prisvärd, högkvalitativ tandvård i Mexiko, ring oss idag på (505) 738-7770 eller klicka på den här länken för att skicka oss din förfrågan och vi kommer tillbaka till dig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.