hur man rotar Motorola Droid Turbo 2

Motorola Droid Turbo 2 är en högkvalitativ Android-smartphone, som om du använder den här smarttelefonen och söker efter ett sätt att rota det, då är du på den perfekta platsen som jag har gett en handledning till origin Motorola Droid Turbo 2 här.

genom att följa Rooting tutorial ges här, har du möjlighet att rota Motorola Droid Turbo 2 smartphone med en dator. När apparaten är rotad kan du ha möjlighet att installera anpassade återhämtningar, eliminera oönskade förinstallerade program, installera specialbyggda Android-program etc..

förutsättningar:

Steg 1:rooting-proceduren som ges här är inte en dataförlustprocess, men det är säkert att ta en fullständig säkerhetskopia av dina data på din smartphone. Så ta det med lämpliga appar.

steg 2: Se till att din smartphone har minst 50-60% av batteribackup i den eftersom rotprocessen är tidskrävande.

steg 3: Aktivera nu ”Okända källor” genom att följa den här sökvägen: Inställningar -> säkerhet -> Okända källor. Endast genom att aktivera det här alternativet tillåter din enhet installation av appar från okända källor.

efter att ha avslutat alla dessa förutsättningar kan du gå vidare till rooting-handledningen nedan.

handledning till Root Motorola Droid Turbo 2:

Steg 1: för att komma igång, ladda ner Kingroot-appen till din Motorola Droid Turbo 2-enhet. När du har laddat ner trycker du på kingroot.apk för att installera appen på din smartphone.

steg 2: när du har installerat kingroot, starta den på din enhet. Eftersom din enhet inte är rotad får du följande meddelande: Root-åtkomst är inte tillgänglig.

steg 3: nu, klicka på ”Start Root” blå knappen för att påbörja böka processen. Under rotprocessen får du följande meddelande: Rooting. Plz, oroa dig inte om din enhet startar om.

steg 4: När rotprocessen är klar får du följande meddelande: rot framgångsrikt.

det är det. Nu har du framgångsrikt avslutat rooting Motorola Droid Turbo 2 utan datorn. För bekräftelse, öppna din Apps-meny och leta efter KingUser-appen. Om du hittar den där är din enhet framgångsrikt rotad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.