10 APK till Root Android utan PC/dator [Root Apk Apps 2020]

hur man rotar Android utan PC är den största frågan bland Android-användare som inte har rotat någon android-telefon. Eller hur?

jag har sett många användare som söker överallt efter ”hur man rotar min android”, ”bästa rotappar för Android” och många andra frågor som detta.

så, jag kommer att dela topp 10 bästa sätten att rota någon Android-enhet med eller utan PC / dator.

Android är välkänt mobilt operativsystem som drivs av Google. De flesta av oss har hört talas om Android rooting någonstans.

jag täcker hela guiden för att rota en Android-enhet så spelar ingen roll om du vet eller inte vet om rooting eftersom. Du kommer att kunna rota någon av Android-telefonerna med eller utan dator.

oavsett vilken Android-telefon du har kan du rota alla Android – mobiler av alla märken som-Samsung, OnePlus, Oppo, Vivo, Micromax, Lava, Intex, Karbonn Mobile, HTC, Sony Ericsson, Lfy och alla andra märken.

dessa Android rooting metoder kan enkelt rota nästan alla Android version 2.2, 4.0, 4.1, 4.2 jelly bean, 4.4 KitKat och 5.0, 5.1 Lolipop, Android 6.0 Marshmallow, 6.0.1, Android N 7.0, 7.1.1, Android Oreo 8, Android Pie 9 och kan också kunna rota Android Q future

innan du fortsätter att rota din android-enhet måste du veta om Android rooting, vad det gör, vilka är fördelarna och nackdelarna med Android-rooting.

jag hoppas att det hjälper dig att förstå bättre om att rota en Android.

 bästa APK till Root Android

bästa APK till Root Android

Innehållsförteckning

Vad är Android Rooting?

Rooting en Android är processen att få administrativ åtkomst eller administratörsbehörighet eller Root-åtkomst via Android-enheten.

Android är ett mobilt operativsystem med öppen källkod som drivs av Google.

du kommer inte att ha full root-åtkomst till din telefon som standard när du köper en Smartphone.

Rooting låter dig komma åt rotkatalogen på din Android-telefon och efter rooting kan du ändra, ändra eller anpassa något av din Android-enhet du vill ha.

om du är iPhone eller iOS-användare måste du ha hört talas om Jailbreak, ja rooting är mycket lik jailbreaking en Android för att komma åt eller ändra alla saker som blockeras av telefonens tillverkare av säkerhetsskäl eller kanske för att undvika oavsiktlig skada på telefonens systemprogramvara.

slutligen är Rooting processen att korsa alla begränsningar och uppnå full privilegierad kontroll (dvs. Root-åtkomst eller katalog) över Android Smartphone, tabletter eller andra Android-enheter.

Vad är Root Apk Apps?

du måste ha hört talas om Root apk eller root apps … rätt?

Vad är det egentligen?

Root Apk är helt enkelt installationsfilen (en Android-app) för att installera den specifika Rotapplikationen.

Root Apk är också känd som ett klick root apps eftersom det rötter din Android-enhet med bara ett klick och i allmänhet inte kräver någon dator/dator för böka.

Root apps gjorde det väldigt enkelt och enkelt att rota alla Android-enheter och framgångsgraden för att få en Android-enhet rotad är också mycket hög.

det är inte nödvändigt att ha kunskap om programmering för att rota Android med någon Android-rooting-app med ett klick som nämns i den här artikeln. Så med hjälp av dessa appar kan du enkelt rota din Android med eller utan PC/Bärbar dator.

fördelar med Rooting Android:

nedan är de viktigaste fördelarna med Android rooting vilket gör den stora anledningen till att du borde rota din Android just nu.

# 1 Installera inkompatibla” appar:

det finns många intressanta rotappar är endast tillgängliga för den rotade android-telefonen som inte fungerar på en orotad android-telefon.

egentligen kräver appar root-åtkomst till din Android för full funktion. Så, du kan njuta av dessa program bara genom att böka din android utan PC.

# 2 öka telefonens hastighet och batteritid:

Detta är den viktigaste anledningen till att jag har rotat min Android.

du kan verkligen öka din Android-telefons hastighet och batterilivslängd på din rotade Android-enhet.

# 3 Block Ads:

vi vet alla att appägare tjänar pengar genom att placera annonser i sina appar. Det är okej. Men dessa annonser kommer att äta telefonens data. Om du vill kan du enkelt blockera annonser i vilken app som helst genom att använda några verktyg (app) som är tillgängliga för Android-telefonen.

# 4 säkerhetskopiera allt på din telefon:

om du flyttar till en ny Android-enhet eller återställer din enhet till lager ROM av anledningen till vad som helst.

du kan göra det enklare genom att säkerhetskopiera dina fullständiga Android-appar, data, inställningar och allt.

om du inte är rotad kan du säkerhetskopiera appar och data men du kan inte säkerhetskopiera systemappar, data etc som du kan göra med en rotad telefon.

# 5 Ta bort förinstallerade appar:

du kan också ta bort de appar som följer med din telefon bara genom att rota din Android.

# 6 Flash en anpassad ROM:

Detta är den största anledningen till att jag har rotat min Android-telefon.

du kan blinka anpassad ROM på din Android och njuta av den senaste versionen av din Android-mobil innan den officiella utgåvan.

kolla in: Topp 9 intressanta saker att göra efter rooting Android 2020

Dis-fördelar med Rooting Phone:

#1 Risk för Bricking Device:

ibland kan ett litet misstag sätta din Android i trubbel och processen kommer att sluta med en murad telefon – aldrig hänt med mig :p.

#2 säkerhetsproblem:

det kan finnas något säkerhetsproblem.

# 3 tömning telefonens garanti:

om du böka enheten sedan gör dig redo att avsluta telefonens garanti. Rooting upphäver garantin för din telefon.

du kan dock återställa garantin genom att lossa enheten om du kan.

Detta är anledningen till att vissa människor inte vill rota sin Android-telefon.

Förberedelser före Rooting:

#1 Ladda din Android innan du börjar rota:

 • jag rekommenderar att du laddar ditt telefonbatteri tillräckligt innan du går för att rota. Om du känner till rooting process för din Android ordentligt kan det också göras med lågt batteri på kortare tid.
 • det beror på böka metoder men bättre att ladda din mobil minst 40-50% i fallet om något går fel eftersom ett problem inte berätta när de anländer.

#2 Säkerhetskopiera dina viktiga Data

 • när du har rotat din Android-enhet framgångsrikt kan du installera anpassad ROM eller något och du kan glömma att säkerhetskopiera dina Data i spänning. Så, bättre att ha en säkerhetskopia av dina viktiga data innan du spelar med din Android.

hur man rotar Android utan PC / dator

kom nu till huvudpunkten som är ”hur man rotar Android-telefon”.

Tja, här är alla metoder som du kan rota din android-telefon utan PC.

nästan alla gamla Android-telefoner kan rotas med Framaroot (1: A metoden).

men Framaroot app kanske inte fungerar på någon ny Android-telefon. Försök sedan med en annan metod, du kan få framgång med att rota din android utan PC säkert.

sammanfattning av topp 10 bästa Rooting Apps för Android

SL-nr. APP namn
1 Framaroot
2 Universal AndRoot
3 Vroot
4 SRS ett klick rot
5 KingoRoot
6 handduk rot
7 Easy Rooting Toolkit
8 Z4Root
9 Lås upp Root
10 Rotmästare
(BONUS)
ROOT CHECKER
Root Checker grundläggande

topp 10 appar för att rota Android (med steg & instruktioner)

#1 Framaroot kan rota din Android med ett klick:

(Root Android utan PC med Framaroot APK App)

Framaroot är en app med ett klick som du kan använda för att rota nästan alla Android-telefoner eller enheter utan att använda datorn.

Framaroot utvecklad av Alephzain från XDA-Developers forum är appen som gjorde det enkelt att rota alla Android utan PC bara med ett enda klick och kan också ta bort alla rotade Android när så önskas utan PC.

med ett enda klick kan det installera Superuser och su binary på din telefon. Framaroot kommer att fungera med de flesta android-telefoner med Android-versioner från 2.0 till 4.2 (testad).

hämta Framaroot

steg för att använda Framaroot att rota din Android-telefon:

 • ladda ner root-apparna på din telefon eller PC/dator.
 • om du har laddat ner APK-fil av Framaroot på din dator och skicka den till din telefon.
 • installera Framaroot normalt som alla andra appar du installerar.
 • när du har installerat öppnar du Framaroot-appen och väljer alternativet ”Installera Superuser”.
 • nu kan du se många exploater finns där. Välj något utnyttjande och efter några sekunder kommer det att visa Framgångsmeddelandet.
 • om du kan se det goda nyhetsmeddelandet som ”framgång:-)… superanvändare och SU binär installerad. Du måste starta om enheten ” sedan bara starta om enheten. Om det visar ” misslyckades., Prova ett annat utnyttjande om det är tillgängligt”, oroa dig inte. Välj bara ett annat utnyttjande.
 • efter omstart är din Android-telefon framgångsrikt rotad av Framaroot utan att använda PC.

Root Android

Root Android

se: bästa Download Manager för Android (topp 10 lista)

#2 Root Android utan PC med Universal AndRoot:

Universal AndRoot är en enkel Android böka app som låter dig rota din Android smartphone utan krav på PC eller bärbara datorer. Ja, inom några steg (delat nedan) kan du få din Android rotad.

det är en freeware programvara som stöder många Smartphones inklusive Google Nexus One, Samsung Galaxy series, HTC Hero, HTC Tattoo, Motorola, Sony Ericsson, Acer, Vivo, Lenovo, LG etc.

Universal AndRoot.apk är vad du behöver ladda ner och installera på din Android och du är redo att rota eller unroot enheten inom några klick.

enligt utvecklaren av denna root-app kan du fortfarande få OTA-uppdateringar på din enhet även efter att du har rotat din Android med Universal AndRoot vilket är pluspunkten för den här appen. Tja, låt oss se processen med att rota med den här appen.

 Universal AndRoot Apk
Root Android utan PC med AndRoot APK

steg för att använda Universal AndRoot till Root/Unroot Android

 • först och främst ladda ner och installera Universal AndRoot till din telefon eller dator.
 • när du har installerat framgångsrikt startar du AndRoot-appen till din telefon.
 • välj lämplig version av din Android-telefon och klicka på Root Macau
 • nu är din Android-telefon framgångsrikt rotad.

Universal AndRoot.apk

#3 vRoot APK-Root någon Android utan PC med ett klick:

Vroot Apk Hämta

vRoot Apk Hämta

Vroot är en av de bästa program som rötter någon android-telefon och stöder det breda utbudet av Android-versioner, Android 2.2 (Froyo), Android 2.3 (Pepparkakor), Android 4.0 (Ice Cream Sandwich), Android 4.2 (Jelly Bean) och Android 5 (Lolipop) etc.

Vroot är tillgängligt för både dator och telefon. Det betyder att du kan rota och ta bort alla Android med eller utan dator.

VRoot apk Android rooting tool är utvecklat av Mgyun i Kina och det är den första appen som jag kommer att rekommendera efter Framaroot för att rota och Unrooting alla Android-enheter.

många av våra vänner har rotat sin Android med vRoot App. Denna app är precis som ett klick root apps eftersom det rötter din Android mobil med bara ett klick.

du kan ladda ner vroot apk-fil för att installera vRoot app på din enhet för att rota din Android utan PC. Nedan följer stegen om hur man rotar med vRoot Apk.

steg till Root Android-telefon med vRoot App

 • först ladda ner vRoot Apk på din Android-telefon (länk delad nedan)
 • därefter går du till telefonens inställning > säkerhet > markera alternativet ”Installera appar från okänd källa” (ignorera om det redan gjorde)
 • inaktivera antivirusappen om du har installerat någon.
 • installera nu vRoot-appen på din Android-smartphone.
 • följ nu nästa, nästa instruktion :p
 • klar..! Du har framgångsrikt rotat din Android-telefon.

ladda ner vRoot

vRoot stödja många av Android smartphone från lägre version till Android 7.1.1 Nougat. Om du inte kan rota din Android med vRoot, behöver du inte oroa dig. Försök bara nästa rooting apk app.

# 4 SRS ett klick böka programvara till Root Android med PC:

SRSRoot är lite mindre populär men en av de mest effektiva böka programvara för Windows 10/8.1/7 / XP dator som enkelt kan rota din Android med PC.

SRSRoot har flera bedrifter som låter dig få root-åtkomst på din Android-enhet utan risk för skador.

SRS Root tool anses vara en av de bästa Ett klick böka verktyg som gör det enkelt för alla Android-användare att aktivera Super-användare bara genom att böka sin telefon.

de kan också unroot deras Android bara inom ett klick. SRS-Root är helt gratis från den officiella utvecklaren, så du behöver inte spendera någon enda öre för att rota din Android.

funktioner i SRS Root Tool:

 • ett klick böka verktyg: SRSRoot kan du root / unroot din Android med bara ett klick.
 • flera Exploits: SRS Root tool erbjuder många exploits så om man misslyckades kan du prova en annan utnyttja att rota din Android. Så det finns en stor möjlighet att bli rotad framgångsrikt.
 • SmartRoot: denna rooting software ” SRS Root ”har en avancerad funktion som heter” SmartRoot ” som hjälper till att bestämma den bästa möjliga strategin för att rota din enhet. Så, genom att använda denna speciella funktion, kan du enkelt rota din Android smartphone eller surfplatta på kortare tid.
 • ADB Toolbox: med den här funktionen kan du utföra många avancerade funktioner på din Android Som ”Återställ Användarlås”, ”Återställ Gestlås”, ”Återställ Gmail”, ”torka Alla Data” och många fler intressanta saker.
 • Easy UnRoot: SRSRoot tool erbjuder det enklaste sättet att unroot din rotade Android-enhet med PC. Så, om du vill kan du trycka/klicka på ”Unroot” – knappen för att få din Android orotad framgångsrikt.

steg för att rotera Android med PC med SRS Root Tool:

Steg 1: Aktivera först ’USB-felsökning’ på din Android-enhet.

steg 2: Sedan, aktivera ’Okända källor’ på enheten (du får i Inställningar)

steg 3: Hämta srsroot tool senaste versionen på din Windows-dator.

steg 4: Anslut nu enheten till datorn (installera Android-drivrutinerna om det behövs)

Steg 5: Öppna Srsroot-programvaran och klicka på ROOT-alternativ i den här programvaran och vänta tills den är klar

din Android kommer att rotas framgångsrikt!

om du inte har fått framgång i böka din Android med ovan delade böka tekniker kan du ge ett försök att SRSRoot verktyg.

du kan ladda ner SRS Root senaste versionen programvara och följa böka processen. Även om du är ny i Rootingvärlden kan du enkelt rota Android med SRS Root tool på grund av det användarvänliga gränssnittet.

SRS rot verktyg

# 5 KingoRoot-Bästa ett klick Android rot programvara:

Android Root-enheter

Android Root-enheter

KingoRoot låter dig rotera din Android-enhet från mobil och dator. Det är en ultimat lösning för rooting.

du kan enkelt root/unroot genom KingoRoot utan att använda en dator.

KingoRoot programvara är tillgänglig för både Android och dator (endast Windows) precis som Vroot böka ansökan. KingoRoot har blivit allt i en Rotlösning för alla Android-enheter.

steg för att installera KingoRoot på Android:—

det skulle vara bättre att rotera din telefon utan dator eftersom det är bekvämare. Så, bara gå igenom dessa steg

 • först av allt, gå till Inställningar-Säkerhet-aktivera ’Installera app från okänd källa’
 • nu, ladda ner ’KingoRoot APK’ gratis och börja installationen direkt.
 • du kommer att märka en ikon efter installationen framgångsrikt; klicka på den för att starta appen.
 • klicka på ’One Click Root’ och vänta en stund för att resultatet försvinna från skärmen.

står du inför något problem? Du kan försöka göra detsamma från din dator då. Det kan lösa ditt problem. Bara ge det ett försök.

KingoRoot APK

#6 handduk rot-ett klick böka programvara

Towelroot Apk Hämta

Towelroot Apk Hämta

Towelroot kan enkelt rota mest populära enheter som – Samsung Galaxy S5, vid& t GS5, Nexus 5, GS4, HTC, Not 3 och alla andra Android mobila enheter släpptes före juni 2014 (stöder Android 2.2 till Android 4.4).

Towelroot utvecklas och distribueras av Geohot (XDA Developer). Så tack vare honom för att dela denna Root-applikation gratis för Android som låter dig rotera din Android endast i en kran.

funktioner i TowelRoot App APK för Android:

 • Root din Android med ett klick.
 • rota din Android utan Intenet-anslutning, dvs du behöver inte ansluta din Android till Internet medan du rotar.
 • det är en Android Apk App för böka. Så, inget behov av att ansluta telefonen till PC dvs böka utan PC.
 • mycket liten storlek (ungefär 110 KB i storlek).
 • Potential Root program som rötter Android lätt upp till Kitkat version med mer framgång (inte stöd utöver Kitkat dvs Lolipop, Marshmallow, Nougat).

hur man rotar din Android med Towelroot Apk:

 • först måste du ladda ner Towelroot Apk (senaste versionen är Towelroot V3.0), d/l länk nedan.

TowelRoot Apk

 • aktivera ”okänd resurs” och installera den på din Android-enhet.
 • vänta bara en minut tills installationen är klar.
 • efter installationen öppnar du den Root-appen.
 • slutligen, tryck på ”Gör i regn” – knappen.
 • det är det. Din enhet är rotad nu !

#7 DooMLoRD Easy Rooting Toolkit App

Easy Rooting Toolkit är också en av de bästa android rooting app. Den är utvecklad av DooMLoRD och kan rota de flesta telefoner utan dator.

# 8 Z4Root App kan enkelt rota din Android utan PC

z4root är 100% säker app som har en enda knapp som kan rota din android-enhet. Det kan enkelt rota de flesta android – telefoner som-Sony. Samsung Galaxy, Droid 2, Huawei, LG, Motorola, Garmin-Asus och många fler.

#9 Unlock Root – bästa sättet att rota din Android

Unlock Root är verkligen geni programvara som lätt kan rota/Unroot de flesta android-enheter.

det testas och rotas framgångsrikt enheterna från Android 2.1 till 4.0. Du kan prova med din telefon.

#10 Root Master – den bästa APK för Root:

som namnet antyder, Root Master app är verkligen befälhavaren på alla böka teknik.

Ja, du kan inte bara rota din android utan PC utan också den har många fler funktioner. Om du är intresserad kan du gå med Root Master.

hur man rotar Marshmallow ,Nougat & Oreo?

om du har senaste flaggskeppsenheter som körs på Marshmallow, Nougat (7.0.0, 7.1.2, 7.1.2) eller Android Oreo 8.0 kanske dessa rooting-appar inte fungerar direkt för dig. Du måste först låsa upp Bootloader på din enhet.

Tänk på att låsa upp bootloader kommer att torka och radera alla dina data på din telefon. Så du måste ta backup av dina viktiga data innan du gör det. Låt oss se vad du måste göra faktiskt.

checklista för att rota alla Android som körs på Android L, M, N eller Oreo eller Pie:

Tja, här är en checklista som du måste följa och du kan rota alla Android-enheter.

Steg 1: Säkerhetskopiera viktiga Data, dvs Kontakter, Meddelande, filer etc till ditt Google-konto eller SD-kort eller PC.

steg 2: Lås upp BootLoader genom att använda Minimal ADB och Fastboot-programvara på din dator.

steg 3: när bootloader är upplåst, ladda ner TWRP eller CWM recovery (.img) fil och installera den på din Android med Minimal ADB och Fastboot.

steg 4: Ladda ner nu SuperSU.zip för din Android-enhet och flytta den till internminnet.

Steg 5: Starta om telefonen till återställning och installera SuperSU.zip. När du är klar installerar du SuperSu-appen från play store.

steg 6: Grattis, din Android är rotad framgångsrikt. Slutligen installera” root check ” för att verifiera root-åtkomst.

det är det. Om du följer denna handledning kommer du att sluta med en rotad Android-enhet. Alla filer som nämns i denna handledning finns på XDA-developer forum. Se till att du laddar ner som är för din enhet.

(Bonus:) rotad eller inte, hur man kontrollerar det?

ladda ner Root Checker Basic app för att kontrollera och verifiera om din Android-telefon är rotad eller inte.

Root Checker grundläggande

Root Checker Basic

Slutord:

nu är jag säker på att den här artikeln löste den mest populära frågan ” Hur man rotar Android utan PC? ”.

dessa är de bästa 10 Root Apps, eller Android böka mjukvaror & metoder (eller APK till Root Android-enhet utan PC och om du vill kan du också rota din Android med PC/dator.

du kan rota alla Android-telefoner med den här appen. Jag föreslår att du först försöker Framaroot App som fungerar på nästan alla Android-enheter.

i fall, om inte arbete sedan gå med andra. Du kommer framgångsrikt att rota alla Android OS-enheter.

processen med att rota Android är nästan densamma för alla dessa one click root-appar som nämns i den här artikeln.

så, för att rota eller unroot din Android behöver du bara ladda ner root App apk-fil och installera den på din Android-telefon som du vill rota och slutligen öppna appen och klicka/knacka på ”Root” – knappen. Din Android ska vara rotad framgångsrikt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.